Sport

Geplaatst op: 26-03-2013

Ben jij een fanatieke sporter in hart en nieren en denk jij dat je net zo goed online kunt sporten als ion het echte leven. Heb jij altijd al een sport willen beoefenen die je niet kan doen in het echte leven. Het spelen van sport spelletje bied je dit aan. Speel de meest spannende ene sportieve spelletje op het internet, helemaal gratis. Van basketbal, voetbal tot kickboksen en ver springen. Allerlei leuke sport games die je ook in het echte leven kan spelen.

Sport Heads Basketball

Je bent een echte NBA fan? Dan is Gamebreak.nl dé online game site voor jou. Hier kan je de meest spannende basketbal games spelen op het internet. Scoor net als Michael Jordan en leid je basketbal team naar de overwinning. De game Sports Heads Basketball is basketbal game waarbij je wint door zoveel mogelijk punten te behalen door te scoren. Bij het spelen speel je met je team tegen willekeurige teams in een toernooi. Des te meer punten je wint, des te hoger je komt en je hoger in de ranking komt. Het grappige aan deze game is dat je poppetje geen benen heeft en je dus allen met je handen en met je hoofd speelt. Door allerlei abilities op te raken kun je dus je tegenstander in een freeze zetten of zelf enorm hoog springen. Dit maakt het spelen van dit spelletje zeer speciaal en ontzettend leuk.

BMX Master

Speel BMX Master en doe de meest extreme trucjes en win punten door de meest gevaarlijke trucs te doen. Binnen de game BMX Master kun twee soorten spelmogelijkheden kiezen. Kies je voor 'championship' dan speel je een kampioenschap waarbij je continue de hoogste punten moet behalen. Time Attack is een andere spelmogelijkheid waarbij het de bedoeling is binnen korte tijd punten te halen. Twee spannende spellen in één game wat het natuurlijk zeer afwisselend maakt. Je speelt de game door gebruik te maken van de pijltjes toetsen. Zo race je vooruit met de knop naar boven en rem je met de pijl naar onder. Enter laat je van richting veranderen. De twee pijltjes naar de zijkant gebruik je om balanceren en de nummer 1 t/m 8 gebruik je om de meest extreme trucs te doen. Combineer de verschillende trucs, kom goed terecht en haal de meest hoge scores!

Specials

Game break tips
meer game breaks

De nieuwste games allemaal op een rijtje gezet, speciaal voor jou!

Bekijk hier de spellen die het meest gespeeld worden op GameBreak!

Voor de meiden zijn tegenwoordig de dress up games helemaal het, speel ze hier!