Shooter

Geplaatst op: 26-03-2013

Vind jij schietspelletjes interessant en lijkt het jou wat online een gratis schiet spelletje te spelen en punten te behalen door zoveel mogelijk vijanden de grond in te stoppen. Hier vind je leuke games die je uren achter elkaar kunt spelen zonder dat je je verveelt. Ben jij op zoek naar spanning, avontuur en snelheid terwijl je wild in het rond schiet? Hier vind je games waarbij je zombies moet kapot knallen, aliens moet vernietigen of politie moet neerhalen.

Clowns schieten

Clowns vreselijke wezens waar je een eind aan moet maken. Vind jij clowns ook zo vervelende wezens waar je maar al te graag een kogel in wilt stoppen? Dan is dit je kans. Schiet clowns zo veel als mogelijk in zo'n kort mogelijke tijd en haal de hoogste scores. Je bespeeld de game door met de muis heen en weer te bewegen om naar de clowns toe te gaan met je vizier. Heb je zin in vizier? Schiet ze kapot door op de linkermuisknop te drukken. Je kunt ook clowns van je af schudden door gebruik te maken met de linker en rechter pijltoetsen. Hiernaast kun je de pijl naar onder gebruik om te schuilen en tegelijk te herladen. De game beschikt over verschillende levels die je kunt bespelen. Je hebt iedere keer 3 doelen die je kunt behalen. Dit zijn het aantal munten die je kunt krijgen, welke je weer kunt gebruiken om op een later tijdstip wapens te kopen. Naarmate de game vordert zul je merken dat de vijanden dat de clowns lastiger zijn te beschieten en dat de levels complexer worden. Een zeer spannende game voor iedereen die clowns haat!

Nobuyuki Forces

Deze schiet game is een zeer spannende game waarbij het de bedoeling is de levels door te komen met grof geweld. Je begint met een pistool en je zult vijanden snel moeten neerhalen voordat ze met mitrailleurs jou achterna zitten. Bij de game speel je met de spatie knop om je zelf van een obstakel vandaan te bewegen, dan pas kun je de linkermuisknop gebruiken om te schieten. Wees verstandig en wacht todat de vijand herlaad of wacht met schieten, als je in vuurlinie vanuit het object waar je achterstaat beweegt ben je al snel ten dode opgeschreven. Ben slim en wacht op het juiste moment om actie te ondernemen. Schiet ze aan flarden met je pistolen en haal levels door vijanden neer te schieten en behaal hoge scores door ze headshots te geven.

Specials

Game break tips
meer game breaks

De nieuwste games allemaal op een rijtje gezet, speciaal voor jou!

Bekijk hier de spellen die het meest gespeeld worden op GameBreak!

Voor de meiden zijn tegenwoordig de dress up games helemaal het, speel ze hier!