Race

Geplaatst op: 26-03-2013

Ben jij een waar racemonster en giert benzine door je lichaam? Speel dan de snelle race games  op Gamebreak.nl Talloze snelle race games kun je hier gratis spelen. Ben jij in voor een dragrace, driftrace of gewoon een monster truck race waar je alles overhoop rijdt?

Desert rally

Race in de woestijn met ongekend hoge snelheden door de woestijn heen race met je rally auto. Je begint de game te bespelen door eerst een auto te kiezen die je aanstaat. Vervolgens kan je aangeven of je een bekende speler bent of dat je een nieuwe speler bent. Het is namelijk mogelijk een account aan te maken en je scores bij te houden. Maar wil je liever meteen beginnen met het bespelen van Desert Rally geef dan je naam in en klik op volgende. Je geeft gas met het rechter pijltje en je remt door op de linker te klikken. Race zo snel mogelijk de woestijn door en behaal hierdoor zo veel mogelijk punten.

Rush Rush Pizza

Ben jij snel genoeg met je  scooter? Weet jij de pizza te bezorgen zonder dat deze koud wordt en de klant boos wordt? Ben je aan het rijden dan is het de bedoeling met de pijl toetjes te sturen en de spatieknop te gebruiken om een pizza af te leveren. Hiernaast moet je zoveel mogelijke coins verzamelen om je score te verhogen. Hiernaast zul je opnieuw pizza's moeten ophalen om te bezorgen. Je levert de pizza's af terwijl je nog aan het rijden bent, dit scheelt enorm veel tijd. Hiernaast zijn er ook klanten die graag onderweg een pizza willen je zult dus met je scooter naast de auto of vrachtwagen moeten rijden om deze te bezorgen. Zijn je pizza's op? Verzamel dan zoveel mogelijk pizza's die overal in de stad liggen om je klanten tevreden te houden.

Specials

Game break tips
meer game breaks

De nieuwste games allemaal op een rijtje gezet, speciaal voor jou!

Bekijk hier de spellen die het meest gespeeld worden op GameBreak!

Voor de meiden zijn tegenwoordig de dress up games helemaal het, speel ze hier!