Puzzel

Geplaatst op: 26-03-2013

Voor de leukste puzzel spelletjes ben je op Gamebreak.nl aan het juiste adres. Hier speel je de meest spannende puzzel games op het internet. Sudoku puzzels, Solitaire en games als Mahjong vind je terug in ons uitgebreide assortiment aan puzzel spelletjes. De verschillende spelletjes die je hier kunt spelen zijn allemaal gezien de moeilijkheidsgraad in te stellen waardoor de games voor iedereen toegankelijk worden gemaakt. Dit betekent dat je als puzzelexpert en als beginnende puzzelaar goed aan je trekken komt op Gamebreak.nl

5 Differences  – raad de 5 verschillen in deze game en haal zo veel mogelijk punten!

Wie kent de game niet waarbij je de verschillen moet raden die je ziet op een plaatje. Ze noemen het ook wel de 5 Differences omdat er in één van de plaatjes 5 verschillen zitten die jij moet aangeven om punten te halen.  Naarmate je vordert in de game zul je merken dat het vinden van de 5 verschillen steeds moeilijker wordt en dat er steeds meer punten zijn die moeilijk te vinden zijn. Zo zijn er punten die verschillend zijn maar die maar af en toe worden getoond doordat er een obstakel voor vliegt of voor loopt. Dit maakt het een zeer afwisselend game die voor ieder niveau een leuke ervaring kan zijn.

Natuurkundeproefjes

Snap je niks van natuurkunde of vind je natuurkunde fantastisch? Dit is je kans meer te weten te komen over natuurkunde! Een leuk spelletje waarbij  het doel is een biljartbal bij de vlag te krijgen. Dit door allerlei objecten met elkaar te verbinden zodat er geheel wordt gevormd.
Zo ga je te werk met een bowling bal om objecten op zij te duwen of luchtbellen om te zweven. Denk goed na en wees zo snel mogelijk om zoveel mogelijk punten te halen tijdens dit uitdagend spelletje.

Specials

Game break tips
meer game breaks

De nieuwste games allemaal op een rijtje gezet, speciaal voor jou!

Bekijk hier de spellen die het meest gespeeld worden op GameBreak!

Voor de meiden zijn tegenwoordig de dress up games helemaal het, speel ze hier!