Populair

Geplaatst op: 26-03-2013

Je wilt snel een lek spelletje spoelen maar je hebt geen zin om allerlei verschillende games te bespelen om erachter te komen wat een geschikte game is voor jou. Waarom zou je dit doen als je ook games kunt spelen waarvan je weet dat ze enorm populair zijn. Vaak betekent dat als een game populair is ook leuk gevonden wordt door je zelf. Hier vind je de meest bespeelde en meest populair spelletjes van het internet. Speel met vrienden of alleen!

Goldstrike

Een game die veel lijkt op de welbekende game genaamd bubbles die al lang tijd de spellen wereld overheerst. Dit is een spannende variant erop . Waar er bij bubbles wordt gespeeld met bubbeltjes is het hier de bedoeling met pikhouwelen stenen kapot te gooien. Je zult net als bij bubbels van  ieder soort zoveel mogelijk moeten verzamelen. In dit geval zijn dat steensoorten. Gooi een pikhouweel en laat de verschillende kleuren verdwijnen. Maar denk eraan dat ook hier de objecten richting jou komen. Voorkom dit door voortijdig meer pikhouwelen erop te gooien.

Autosloop

Altijd al auto's kapot willen slaan met een grote kogel? Of wil je wat stoom afblazen door eens flink te slopen? Met de game Autosloop kom je aan je trekken. Het is de bedoeling zoveel mogelijk auto's kapot te maken door te zwaaien met de zware bal. Er komen allerlei soorten auto's langs die eli een verschillende tactiek vereisen. Zo komen er snellere auto's langs die minder zwaar zijn maar ook sneller kapot zijn. Je sloopt ze door snel op en neer te bewegen met de bal. Als je hele langzame auto's hebt duurt het een stuk langer voordat ze kapot zijn. Je zult dus tactisch zoveel mogelijk auto's moeten slopen om zoveel mogelijk punten te behalen en om op uiteindelijk een zo'n hoog mogelijk plaats te komen te staan

Specials

Game break tips
meer game breaks

De nieuwste games allemaal op een rijtje gezet, speciaal voor jou!

Bekijk hier de spellen die het meest gespeeld worden op GameBreak!

Voor de meiden zijn tegenwoordig de dress up games helemaal het, speel ze hier!