Overige

Geplaatst op: 26-03-2013

Van avontuur, schiet, sport en actie games tot ontwijk games je kunt het niet zo gek bedenken er worden wel games over gemaakt zodat je snel en gemakkelijk de juiste game voor jou vindt. Om games die niet tot één categorie behoren toch in een te zetten hebben wij gekozen voor een algemene categorie genaamd Overige Games. Hier vind je actie, schiet, race en avontuur games in één en nog vele andere games die niet terecht konden in een enkele categorie.

StarBall

Wie bekend is met de Brick Breaker kan goed overweg met dit spelletje. Deze game is namelijk exact hetzelfde. Al kan je hier met allerlei opties spelen. Het spel gaat erom dat je alle blokjes raakt met het balletje wat je afschiet je zult echter het balletje opnieuw moeten terug schieten als het terug komt. Je kaatst het als ware uit en je wint het level door aan een stuk door alle blokjes kapot te maken. Je zult wel rekening moeten houden met vallende obstakels en dat je iedere keer het balletje terugkaatst. Het leuke aan deze game is dat je gebruik kunt maken van allerlei wapens die uit de blokjes komen vallen. Van pistolen tot raketten tot grote bommen die in één klap grote hoeveelheden blokjes vernietigen.

Vreemde Koeien

Een grappig spelletje waarbij het de bedoeling is de koeien te redden van hun ondergang .Ze zijn namelijk beland op een onbewoond eiland en het is de bedoeling ze hier vandaan te redden. Dit doeje door ze te stapelen op een stel blokken die je vervolgens vervoerd via de oceaan. Probeer zoveel mogelijk koeien te redden. Maar let op de oceaan beweeg waardoor het een redelijk labiele ondergrond is. Je zult dus tactisch moeten zijn bij het plaatsen van de koeien op elkaar.

Specials

Game break tips
meer game breaks

De nieuwste games allemaal op een rijtje gezet, speciaal voor jou!

Bekijk hier de spellen die het meest gespeeld worden op GameBreak!

Voor de meiden zijn tegenwoordig de dress up games helemaal het, speel ze hier!