Nieuwe games

Geplaatst op: 26-03-2013

Speel de nieuwste spelletjes op Gamebreak.nl jouw spelletjes adres op het internet. Hier kun je de leukste en meest spannende games vinden op het internet. Is er een nieuwe game uit, dan kun je deze al gauw vinden op Gamebreak.nl. Hier kun je te alle tijden spelen in een continue verversend assortiment aan spelletjes. Enige tijd zul je dus in deze categorie een nieuw uitgebrachte game zien. Uiteraard naar verloop van tijd moet ook deze game plaats maken voor nóg nieuwere games. De games verdwijnen niet van onze website maar worden verhuisd naar hun betreffende categorie. Staat er dus een avontuur game in de nieuwste games categorie,  kan je dus verwachten dat deze wordt verhuisd naar de 'avonturen' categorie.

Jump Jim Jump

Een gloednieuw avontuur spelletje waarbij het de bedoeling is van brug naar brug te springen en van toren naar toren. Je bent een bouwmedewerker die zoveel mogelijk sleutels bij elkaar moet zoeken om te kunnen werken. Dit doe je door ze te verzamelen in het level. Maar het spelletjes heeft het wat moeilijker gemaakt door gebruik te maken van bewegende objecten en gevaarlijke stekels waaraan je je kunt verwonden. Het is de bedoeling zo veel mogelijk scores te behalen door alle sleutels te verzamelen.

Snelweg achtervolging 2

Je zou zomaar denken dat je er voor moet betalen want het is een gigantisch uitgebreide game waarbij het de bedoeling is zoveel mogelijk punten te behalen en geld te verzamelen om boeven neer te schieten vanuit je wagen. Het is de bedoeling politie af te schudden en je vijanden bruut neer te halen. De game beschikt over een breed arsenaal aan wapens die je naarmate de game vordert kunt kopen voor gewonnen credits. Je zult zien te overleven en de achtervolgende paarden moeten aflossen door ze neer te schieten. Een spannende game waar je heel wat uurtjes zoet mee bent.

Specials

Game break tips
meer game breaks

De nieuwste games allemaal op een rijtje gezet, speciaal voor jou!

Bekijk hier de spellen die het meest gespeeld worden op GameBreak!

Voor de meiden zijn tegenwoordig de dress up games helemaal het, speel ze hier!