Meiden

Geplaatst op: 26-03-2013

Meiden spelletjes bespelen doe je natuurlijk ook hier. Hier vind je allerlei spannende en leuke meiden spelletjes waarbij het de bedoeling is punten te behalen door kapper, schoonheidsspecialiste of kassa medewerkester te spelen. Natuurlijk zijn er ook allerlei spelletje die je kunt spelen zonder dat het de bedoeling is punten te behalen. Zo zijn er talloze spelletjes waarbij je Miley Cyrus moet opmaken, Lindsay Lohan haar haren moet doen of jongens moet aankleden al stylist. Je kunt het zo gek niet bedenken. Gamebreak.nl heeft het in zijn assortiment!

Anna aan het werk

Je verveelt je op je werk en je wilt graag wat leuke dingen doen zoals het smse van je vriendinnen het maken van afspraakjes met leuke jongens of het opdoen van lippenstift en mascara. Hoe kun je ervoor zorgen dat de baas je snapt? Door te doen alsof je aan het werk bent. Probeer te voorkomen dat de baas je te pakken heeft wanneer je boter kaas en eieren doet. Want anders kan je ontslagen worden. Vandaar dat je het op een zo'n stiekeme manier mogelijk moet doen. Een leuk spelletje waarbij je leert stiekem te zijn.

Schattig poesje verzorgen

Heb jij altijd al een poesje willen verzorgen? Dan is dit je kans. Dit spelletje geeft je de kans allerlei leuke dingen te doen met een poesje. Kies eerst je favoriete kleur en kies het poesje wat jou het meeste aanstaat. Tijdens de tijd dat je een poesje moet verzorgen moet je goed op letten wat ze allemaal nodig heeft. Zo kan het zijn dat ze al gauw honger heeft, dorst heeft of ziekjes begint te worden. Dankzij alle spullen die inde omgeving staan kun je haar al gauw verzorgen. Let op dat het balkje niet op raakt, want dan is het spelletje over en zul je op nieuw moeten beginnen met het verzorgen van het poesje. Word je poesje vies zul je haar eens goed moeten schoonmaken

Specials

Game break tips
meer game breaks

De nieuwste games allemaal op een rijtje gezet, speciaal voor jou!

Bekijk hier de spellen die het meest gespeeld worden op GameBreak!

Voor de meiden zijn tegenwoordig de dress up games helemaal het, speel ze hier!