Behendigheid

Geplaatst op: 26-03-2013

Ben jij handig en vind jij het spelen van een behendigheidsspelletje net zo leuk als ons? Speel dan een van de vele beschikbare behendigheidsspelletjes in deze categorie. Het gaat van het ontwijken van obstakels tot het neer halen van vogels met je pijl en boog. Deze spelletjes zijn zeer leuk en zijn allemaal gratis te bespelen.

Bird Hunting

Bird Hunting is een spelletje waarbij het de bedoeling is dat je zoveel mogelijk vogels uit de lucht schiet met je pijl en boog. Dit is een game waarbij snelheid, en accuraatheid de hoek omkomen kijken. Denk jij dat je kan voorkomen dat alle vogels op je poepen? Je bent namelijk al gauw game over als grotere vogels en de wat kleinere op je hoofd poepen. Voorkom dit en schiet ze uit de lucht met je pijl en boog. Een leuke game die naarmate je verder komt steeds moeilijker wordt.

Beenoperatie

Heb jij het in je een operatie uit te voeren. Heb je altijd al eens willen weten hoe je een been of arm moet opereren terwijl je onder druk staat? Ben jij  handig genoeg en kun jij de been operatie juist uitvoeren zodat je patiënt weer kan lopen? Probeer het leuke spelletje en haal punten door zo snel en goed mogelijk het been te opereren. Hoe verder je komt met het opereer van patiënten hoe moeilijker de taak wordt. Het test je opereer vaardigheden en geeft je punten ervoor.

Vallen en Rollen

Je doel is in zo weinig mogelijk stappen zombies kapot te maken. Dit doe je door gebruik te maken van allerlei obstakels waaronder kogelballen en kettingen. Je zult goed op moeten letten op welk moment je de ketting door moet snijden want het kan zomaar te laat zijn en je laat de bal vallen. De score die je hebt gemaakt loopt steeds naar beneden. Dit betekent dat je het zo snel mogelijk moet doen wil je een hoge score behalen. Speel vallen en rollen helemaal gratis op Gamebreak.nl

Specials

Game break tips
meer game breaks

De nieuwste games allemaal op een rijtje gezet, speciaal voor jou!

Bekijk hier de spellen die het meest gespeeld worden op GameBreak!

Voor de meiden zijn tegenwoordig de dress up games helemaal het, speel ze hier!