Avontuur

Geplaatst op: 26-03-2013

Als je op zoek bent naar een leuk avontuur spelletje dan moet je natuurlijk op Gamebreak.nl zijn. Hier vind je talloze spannende avontuur spelletjes voor alle leeftijden. Racen in de jungle of schieten tegen de FBI, vluchten voor de politie en scenario's  kun je bedenken bij de avontuur games. Wij hebben ze allemaal en mocht je graag een ander spelletje willen terug zien.

Sonic Bevrijden

Wie kent de blauwe egel niet? Sonic is een zeer snelle egel die in dit spelletje in de problemen is gekomen. Hij zit in een grot en jij moet hem bevrijden. Dit doe je door over obstakels heen te springen en vijanden te ontwijken. Wees zo snel mogelijk, verzamel zoveel mogelijk puntjes en vlucht voor je leven. Een leuke afwisselende game voor de avonturier die bekend is met Sonic.

Batman Truck 3

Wie kent onze zwarte ridder niet. In de avond red hij de onschuldige mensen van het geweld en van terreur. Ben jij op zoek naar een leuk spelletje waarbij Batman de hoofdrol speelt. Race met ongekende snelheden door stad, jungle en de woestijn. Schiet met je krachtige wapens op vijanden en maak een eind aan de bandieten in Gotham City. De bedoeling van deze game is dat je zo veel mogelijk punten behaald door snel te racen, boosters te verzamelen en trucjes uitvoert met je Batman Truck.

Vuurjong en Watermeisje

Water kan niet tegen vuur maar vuur kan ook niet tegen water. Dit wordt maar al te duidelijk gemaakt tijdens het spelen van dit spelletje. Je speelt het spelletje alleen of met z'n tweetjes. Het is belangrijk dat je goed let op de obstakels die weerhouden verder te gaan. De vuurjongen kan namelijk niet over water heenlopen maar de watermeid kan dit wel bevriezen zodat de vuurjongen er snel over kan lopen. Dit geldt ook andersom. Over lava lopen kan niet gedaan worden door de watermeid. De vuurjongen kan dit echter stollen zodat de watermeid erover heen kan lopen. Het is de bedoeling zo snel mogelijk diamantjes bij elkaar te verzamelen om een zo hoog mogelijke score te halen.

Specials

Game break tips
meer game breaks

De nieuwste games allemaal op een rijtje gezet, speciaal voor jou!

Bekijk hier de spellen die het meest gespeeld worden op GameBreak!

Voor de meiden zijn tegenwoordig de dress up games helemaal het, speel ze hier!