Actie

Geplaatst op: 26-03-2013

Speel spannende actie games op het internet, helemaal gratis. Ben jij in voor een spannende actie game waarbij je al schietend in een jeep door de jungle tegen aliens moet vechten. Dan biedt deze categorie jou uitkomst. Hier vind je games waarbij je oorlog moet voeren, bomberman bent met pinguïns gaat vliegen maar ook schiet en gooi games waarbij je vijand moet vermorzelen.

Zombie aanval

Je bent terecht gekomen in een veld en je bent omringd door allerlei zombies die jouw hersenen willen opeten. Uiteraard weet jij je te verdedigen en dit doe je met de hulp van krachtige wapens . Schiet de zombies kapot, geef headshots en scoor zoveel mogelijk punten door ze helemaal aan flarden te schieten. Een spannende actie game waar je uren van zult genieten.

Klodders 2

Klodders 2 is een game die lijkt op de bekende bubbels game. Een game waarbij je zoveel mogelijk objecten van eenzelfde kleur bij elkaar moet krijgen om vervolgens hoge scores te behalen. Dit doe je door de kleur aan te klikken waarvan het meeste is. Hierdoor haal je meer punten binnen. Wees tactisch en klik de kleuren aan die onder een of meerdere andere kleuren liggen. Als het lukt probeer dan één grote klodder te vormen die je vervolgens aanklikt om in één keer gigantisch veel punten binnen te halen.

Zombietank

Maak alle tegemoet komende zombies kapot met deze zombietank game waarbij het de bedoeling is zo veel mogelijk zombies neer te knallen waardoor je punten scoort. Daarnaast dien je de zombie's te doden om te voorkomen dat jezelf dood zal gaan. Let ook op dat je niet over de kop slaat met je tank want dat kan fataal worden. Veel plezier met deze game!

Specials

Game break tips
meer game breaks

De nieuwste games allemaal op een rijtje gezet, speciaal voor jou!

Bekijk hier de spellen die het meest gespeeld worden op GameBreak!

Voor de meiden zijn tegenwoordig de dress up games helemaal het, speel ze hier!